77 Lubricants
77 Lubricants

77 Lubricants producerar ett heltäckande sortiment av högkvalitativa smörjmedel och specialprodukter som når ett brett spektrum av applikationer.

Läs mer

77 Lubricants är ett av de större oberoende smörjmedelsmärkena I Europa. 77 Lubricants producerar och marknadsför ett heltäckande sortiment av högkvalitativa smörjmedel och specialprodukter som når ett brett spektrum av applikationer. Produkterna utvecklas och tillverkas av specialister som väljer från ett brett utbud av basoljor och tillsatser för att få smörjmedel som uppfyller de senaste normerna för Original Equipment Manufacturers (OEM:s) och International Standardization Committies.
Produkterna är tillverkade i en av de största och mest sofistikerade smörjmedelsanläggningarna i Holland. Blandningsanläggningen har en årlig produktionskapacitet av 130 000 ton färdiga smörjmedel. Tillgång av färdiga smörjmedel sörjer en lagerkapacitet på över 17 miljoner liter för genom fler än 60 cisterner samt flera lager för förvaring av emballerade produkter.

Den ISO 2001 certifierade blandningsanläggningen har ett fullt utrustat laboratorium till sitt förfogande som garanterar en100 procentig kvalitativ produkt. Laboratoriet kan även erbjuda ett program med så kallad ”oljor i tjänst” analyser.

77 Lubricants stoltserar med ett internationellt varumärke som erbjuder en sofistikerad produktlinje av högsta möjliga kvalitet. Bästa möjliga service och marknadsföring fås genom 77 Lubricants sälj- och teknikpersonal.

Alla produkter säljs genom lokala distributörer för att erbjuda bästa möjliga service hos slutanvändaren. Distributörskapet ges full support ut av den holländska produktionsanläggningen.

Engagemang, personligt och individuellt stöd av våra samarbetspartners och kunder är 77 Lubricants andra natur.

Flikar

Produktrekommendationer